Goede reputatie

Het restaurant heeft al meer dan 30 jaar een uitstekende reputatie bij de echte fijnproevers.

Bedrijfsfeesten

Restaurant Solo heeft veel ervaring met complete arrangementen. Zij hebben al menig bedrijfsfeest georganiseerd. Voor deze feesten beschikken zij over een aparte ruimte, waar maximaal 50 tot personen kunnen plaatsnemen. Maar ook grotere feesten zijn voor Solo geen probleem, u kunt voor feesten tot maximaal 120 personen de beschikking hebben over het gehele restaurant. Aangezien het in Chinese en IndonesiŽ de gewoonte is om bij feesten een rijsttafel te serveren, houdt ook restaurant Solo zich bij bedrijfsfeesten aan deze mooie en lekkere traditie. Het lopende buffet van de rijsttafel bevat koude en warme gerechten. Solo serveert om het geheel nog feestelijker en authentieker te maken gele in plaats van witte rijst.

Volop mogelijkheden

Vanzelfsprekend zorgt Solo voor een feestelijke aankleding van de tafels, verder zorgt de gezellige en vriendelijke bediening voor de rest. Bedrijven of verenigingen welke een feest of diner in restaurant Solo willen organiseren kunnen altijd een afspraak maken om vrijblijvend de mogelijkheden voor het bedrijfsfeest te bespreken.

Gezellige ambiance

De inrichting van restaurant Solo zorgt voor een warme en gezellige ambiance. Bij de ingang links is een zaaltje met enkele tafels en een zithoek bij de open haard. Het is heerlijk om hier voor de maaltijd of erna van een kopje koffie bij een brandend haardvuur te genieten. Verder dient de gezellige bar niet onvermeld te blijven. Restaurant Solo is zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.