Goede reputatie

Het restaurant heeft al meer dan 30 jaar een uitstekende reputatie bij de echte fijnproevers. Bij restaurant Asli Solo (asli is Indonesische voor origineel, Solo is een plaats in Midden Java) wordt namelijk uitsluitend zuiver Midden Javaans gekookt, dit in tegenstelling tot veel andere Indonesische restaurants. Ons chef-kok kenmerkt de Midden Javaanse keuken als een fijne keuken, de haute cuisine van IndonesiŽ dus.

De specifieke Midden Javaanse rijsttafel op authentieke wijze bereid

Bedrijfsfeesten

Restaurant Solo heeft veel ervaring met complete arrangementen. Zij hebben al menig bedrijfsfeest georganiseerd. Voor deze feesten beschikken zij over een aparte ruimte, waar maximaal 50 tot personen kunnen plaatsnemen. Maar ook grotere feesten zijn voor Solo geen probleem, u kunt voor feesten tot maximaal 120 personen de beschikking hebben over het gehele restaurant. Aangezien het in IndonesiŽ de gewoonte is om bij feesten een rijsttafel te serveren, houdt ook restaurant  Solo zich bij bedrijfsfeesten aan deze mooie en lekkere traditie. Het lopende buffet van de rijsttafel bevat koude en warme gerechten. Solo serveert om het geheel nog feestelijker en authentieker te maken gele in plaats van witte rijst. Natuurlijk ontbreken ook het Indonesische dessert Tjendol (kokosmelk met kokos en Javaans suiker) en koffie toebroek niet. De rijsttafel van restaurant Solo wordt door kenners als de beste van Nederlands gekwalificeerd. Dat is mede te danken aan de versheid van alle ingrediŽnten en kruiden en door de traditionele bereiding volgens oud familie recept.

 

Overzicht van de sfeervolle eetzaal. Het restaurant biedt ruimte voor groepen tot 120 personen.

Volop mogelijkheden

Vanzelfsprekend zorgt Solo voor een feestelijke aankleding van de tafels, verder zorgt de gezellige en vriendelijke bediening voor de rest. Bedrijven of verenigingen welke een feest of diner in restaurant Solo willen organiseren kunnen altijd een afspraak maken om vrijblijvend de mogelijkheden voor het bedrijfsfeest te bespreken.

Voor of na uw diner biedt de lounge gelegenheid om even gezellig te verpozen.

Gezellige ambiance

De inrichting van restaurant Solo zorgt voor een warme en gezellige ambiance. Bij de ingang links is een zaaltje met enkele tafels en een zithoek bij de open haard. Het is heerlijk om hier voor de maaltijd of erna van een kopje koffie bij een brandend haardvuur te genieten. Verder dient de gezellige bar niet onvermeld te blijven. Restaurant Solo is zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.